Seizoensstart VVD Ermelo in de Brandweerkazerne

0 92

dsc01876

Op zaterdag 24 september 2016 organiseerde de VVD Ermelo haar liberale seizoensopening met het thema veiligheid en sport  in de Brandweerkazerne van Ermelo.

NOS turncommentator, Hans van Zetten, en brandweercommandant, Alfred van Asselt, deelden hun verhalen met de Ermelo’ se inwoners. Het verhaal van de brandweer had aandacht voor vrijwilligers, zonder wie geen brandbestrijding mogelijk is.

Hans van Zetten vertelde zijn verhaal over de Olympische Spelen. Hij keerde vorige maand terug uit Rio de Janeiro en gaf de primeur van zijn verhaal aan zijn mede-dorpelingen.

Brandweercommandant Alfred van Asselt beet het spits af met een interactieve presentatie van 30 minuten. Dankzij de vrijwilligers heeft Ermelo een vitale brandbestrijdingscapaciteit. Hoe kan dat zo blijven? Daarna bracht Hans van Zetten, al 30 jaar de vertrouwde stem van turnend Nederland, zijn verhaal tot leven. Men beleefde de GOUDEN balkoefening van Sanne Wevers en de VAL en wederopstanding van Epke Zonderland aan de rekstok weer. Nadat beide verhalen waren verteld, hield de brandweercommandant een rondleiding in de kazerne.

Deze geslaagde dag werd afgesloten met een borrel in de kantine van de brandweerkazerne.

dsc01826

dsc01860

dsc01864

dsc01874

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl