Herma van der Weide-van ’t Hof

0 386

Herma van der Weide-van ’t Hof, lijsttrekker VVD Ermelo

Dag, mijn naam is Herma van der Weide-van ’t Hof.
Met veel plezier werk ik als leerkracht op een basisschool en daarnaast ben ik al bijna 30 jaar trouwambtenaar. Als moeder van twee volwassen dochters en oma van Lola sta ik midden in het leven en geniet ik, samen met mijn man Kees, het meest van de ‘gewone’ en kleine dingen.

Ik mag in Ermelo de lijsttrekker zijn voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. De Volkspartij voor Vrijheid en Democratie heeft mij als nummer 1 op de lijst gezet. Dat is een hele verantwoordelijkheid, maar samen met de mensen die naast mij op de lijst staan en met wie ik al geruime tijd aan het werk ben, geeft het ongelofelijk veel energie en plezier.

Als lid van de VVD, een landelijke liberale volkspartij, zijn wij steeds in gesprek hoe wij die liberale mens en maatschappijvisie, met als kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, sociale gerechtigheid en verdraagzaamheid mee kunnen nemen in alles wat belangrijk is voor de Ermeloërs, van groot tot klein.

Toen mijn kinderen klein waren en opgroeiden maakte ik deel uit van de gemeenteraad in Eemnes, mijn vroegere woonplaats. Ik heb toen al mogen ervaren dat je als volksvertegenwoordiger echt het verschil kunt maken door mee te praten en besluiten te nemen, samen met de mensen die jou het vertrouwen hebben gegeven.

Ook nu weer ontmoet ik in mijn dagelijks leven veel mensen en hoor ik verhalen en meningen van kinderen en volwassenen. Dat is iedere keer mooi en inspirerend.

We zijn hard aan het werk en met het verkiezingsprogramma in de hand willen wij, het elftal van de VVD, er zijn voor iedereen in Ermelo. Soms moet het Anders, transparanter en met minder regeltjes, daardoor wordt het Beter en komen wij er Sterker uit.

Vertrouwen is een belangrijk woord bij al onze besprekingen, graag blijven wij met u, de kiezer, in gesprek.

Herma van der Weide
E-mail: hermavanderweide@outlook.com

Video Herma van der Weide

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl