Introductielidmaatschap voor € 25

0 134

Voor slechts € 25 een jaar lang lid zijn van de VVD?

Ja, het kan nu met het nieuwe VVD-introductielidmaatschap. Zo maak je kennis met de VVD en ervaar je of het lidmaatschap ook iets voor jou is.

Waarom VVD-lid worden? 

Samen streven we naar een liberaler Ermelo in een liberaler Nederland. We willen leven in een dorp en land waarin mensen hun eigen leven in vrijheid en in veiligheid kunnen inrichten. In een dorp en land waarin we de vrijheid van anderen respecteren, omzien naar elkaar en de helpende hand uitsteken naar mensen die dat werkelijk nodig hebben. Een dorp en land waar hard werken en ondernemerschap worden beloond en criminaliteit en fraude bestraft. 

Meepraten: Zowel lokaal als landelijk kun jij de koers bepalen, meepraten en je stem laten horen (stemrecht krijg je na 6 maanden). Sluit je aan bij VVD Team Ermelo, dat samen met Harderwijk, Nunspeet en Putten het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe vormt. 

Ontmoeten: Vergroot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst, zowel landelijk, in het netwerk en in Ermelo.

Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen en workshops in liberalisme, presenteren, debatteren, onderhandelen en vele andere.  

Krijgen: Toegang tot lokale, regionale en landelijke VVD-evenementen en 8 keer per jaar het ledenmagazine Liber. 

Voorwaarden VVD-introductielidmaatschap?

Het introductielidmaatschap is bedoeld als kennismaking met de VVD voor liberaal voelende en denkende mensen die nooit eerder lid zijn geweest. Voor jongeren onder 27 jaar is het niet bedoeld, omdat jongeren standaard profiteren van een laag tarief en kunnen kiezen voor het combilidmaatschap met de JOVD. 

Lid worden: www.mijnvvd.nl/wordlid

De voorwaarden: www.vvd.nl/voorwaarden

Meer informatie over betalen: www.vvd.nl/betalen

Meer informatie over de contributie: www.vvd.nl/content/uploads/2017/06/Contributiebijsluiter-juni-2017.pdf

DOEN! JOIN OUR TEAM!

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl