Een nieuwe, moderne sporthal

Nieuwe hoogwaardige sporthal

Voor Calluna moet een compleet nieuwe opzet komen

“De VVD heeft gerealiseerd dat er de afgelopen jaren veel geld is geïnvesteerd in buitensport. Ik noem alleen al de kunst- en natuur grasvelden, de bijdragen aan nieuwe accommodaties zoals kleedkamers, veldverlichting etc. En nu zijn de binnensportverenigingen aan de beurt! Een moderne sporthal met drie grote zalen waar alle deze verenigingen een plek krijgen. Dat verdienen ze!”

In ons verkiezingsprogramma zeggen wij
onder meer het volgende over sport:

• De Balverszaal moet gesloopt worden. En voor Calluna moet een compleet nieuwe opzet komen: het sportcomplex van drie sporthallen dat daar moet komen, moet voldoen aan de NOC/NSF normen. Hierdoor wordt ook voor turnvereniging Sparta een sportieve en hoogkwalitatieve toekomst mogelijk gemaakt.
  • Sport en sportverenigingen moeten toegankelijk zijn voor mensen met een beperking.
  • Elke wijk in Ermelo moet een multifunctioneel speelveld hebben. Dus ook wijk Oost waar nu nog zo’n speelveld ontbreekt.
  • Sportverenigingen, scholen en buitenschoolse opvang moeten gestimuleerd worden nauw samen te werken om de schoolgaande jeugd zoveel mogelijk te laten bewegen.
  • Investeren in sport is een investering in de toekomst.

Naar het volledige verkiezingsprogramma