Centrum weer aantrekkelijk maken

0 13
Namens de VVD fractie leggen wij de volgende vraag bij u neer.
Sinds de corona-crisis is de fontein op het Raadhuisplein buiten werking gesteld. Immers, iedereen blijft thuis, niet naar het centrum wanneer dit niet nodig is enzovoort.
Vanaf 11 mei is het devies: ‘blijf thuis als je je niet lekker voelt”. De overheid ontraadt de burger dus niet meer het openbaar terrein te betreden.
Daar is de lokale middenstand heel blij mee, met uitzondering van de voedsel winkels hebben andere ondernemers slechte weken achter de rug.
Voor ons als VVD Ermelo is de tijd rijp om de fontein weer in werking te stellen, dit trekt weer kinderen en dus hun ouders aan. Alle winkels in het centrum hebben daar baat bij, immers een wandeling naar een aantrekkelijk centrum is beter dan thuis achter de pc zitten en online winkelen.
Zeker nu ook de sportscholen nog gesloten blijven, jammer, want de ondernemers daar zijn inventief en creatief om het sporten corona proof aan te bieden.
De afgelopen jaren is gebleken dat de waterpartij op het plein nooit tot een samenscholing heeft geleid,” iedereen blijft op afstand van elkaar”, zo verzekert mij een aanwonende van het plein.
Hartelijke groet,
Namens de VVD Ermelo, Herma van der Weide

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl