Esther Verhagen spreekt vrouwen toe tijdens Internationale Vrouwendag

0 399

Internationale Vrouwendag in Harderwijk

Internationale Vrouwendag in Harderwijk

Op zaterdag 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Pinel in Ermelo besteedt hier aandacht aan met het programma “Talentvolle Vrouwen”, dat een dag later gehouden wordt. Hiermee wil de organisatie allochtone en autochtone vrouwen met elkaar in contact brengen.

Het programma is opgezet in samenwerking met “Vrouwen ontmoeten Vrouwen” uit Harderwijk. De bijeenkomst van zondag 9 maart staat in het teken van de emancipatie van vrouwen. Pinel:

Wij willen vrouwen laten ervaren dat zij hun dromen kunnen waarmaken. Door te doen, door lef te hebben, door hun eigen kwaliteiten te gebruiken. Wij willen een aantal sterke vrouwen laten spreken die midden in de maatschappij staan. Die hun droom waar maken! Die andere vrouwen kunnen inspireren. Wij hopen dat de vrouwen hier zoveel inspiratie uit kunnen halen dat zij gaan beseffen dat er ook voor hen kansen liggen.

VVD-wethouder (en lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen) Esther Verhagen is gevraagd om tijdens deze middag aanwezig te zijn om de vrouwen toe te spreken. Wat de organisatie betreft is de combinatie “sterke vrouw” en “overheid” in haar goed vertegenwoordigd.

De middag begint om 14:30 uur en vindt plaats bij Stichting Pinel, Raadhuisplein 8 in Ermelo.

Meer informatie over Esther Verhagen

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl