Gert Jan Brouwer en Marten Borra te gast bij radio Veluwe FM

0 70

Ermelo, 19 december ’21 – Gert Jan Brouwer en Marten Borra zijn dinsdagavond te gast in het radioprogramma Stemgeluiden. Beiden staan als nummer 3 en 5 op de kieslijst van de VVD Ermelo voor de gemeenteraadsverkiezingen volgend jaar maart. Presentator Bas Tempels bevraagt Brouwer en Borra over hun doelen en motivatie als aanstaand volksvertegenwoordiger.

Gert Jan Brouwer (56) is als VVD fractievertegenwoordiger ruim twee jaren actief in de Ermelose politiek. Hij is DGA van Frontline Rigging BV, een facilitair bedrijf voor grootschalige evenementen in binnen- en buitenland. Ook is hij bestuurlijk actief in de landelijke branche-organisatie. Dat heeft de geboren en getogen Ermeloër, wonend aan de Zeeweg, er niet van weerhouden op de derde en dus verkiesbare plaats te staan van de lokale VVD.

Marten Borra (43) is als vijfde nieuw op de kieslijst van de VVD Ermelo. Opgeleid in sociaal pedagogisch werk is hij vooral ondernemer als mede-eigenaar van Texodata BV, een bedrijf dat zich bezig houdt met software ontwikkeling. Als liberale nieuwkomer op de kieslijst wil hij graag een bijdrage leveren in de lokale politiek als VVD fractievertegenwoordiger.

Het programma Stemgeluiden is dinsdagavond 21 december van 19:00 tot 20:00 uur te beluisteren op FM105.0 en op internet via Live luisteren – Veluwe FM

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl