Herma van der Weide-van ’t Hof

0 1470

Dag, mijn naam is Herma van der Weide van ‘t Hof. Met veel plezier werk ik als leerkracht op een basisschool en daarnaast ben ik al geruime tijd trouwambtenaar. Als moeder van twee volwassen dochters en oma van Lola en Pepijn sta ik midden in het leven en geniet ik, samen met mijn man Kees het meest van de “gewone” en waardevolle dingen die het leven geeft.

Ik mag, na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 fractievoorzitter zijn voor de VVD Ermelo. Dat is een hele verantwoordelijkheid en samen met mijn fractiegenoten ben ik met veel plezier aan het werk. Het samen aan de slag zijn met alles wat belangrijk is voor de inwoners van Ermelo geeft, naast veel plezier, ook ongelofelijk veel energie.

Als lid van de VVD, een landelijke liberale volkspartij, zijn wij steeds in gesprek hoe wij die liberale mens en maatschappijvisie, met als kernwaarden vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, sociale gerechtigheid en verdraagzaamheid mee kunnen nemen in alles wat belangrijk is voor de Ermeloers, van groot tot klein.

Toen mijn kinderen klein waren en opgroeiden maakte ik deel uit van de gemeenteraad van Eemnes, mijn vroegere woonplaats. Ik heb ook toen mogen ervaren dat je als volksvertegenwoordiger echt het verschil kunt maken door meet te praten en besluiten te nemen, samen met de mensen die jou het vertrouwen hebben gegeven.

Ook nu, in Ermelo, ontmoet ik veel mensen en hoor ik verhalen en meningen van volwassenen en kinderen. Dat is iedere keer mooi en inspirerend.

Vertrouwen is de basis van alles en graag blijf ik in gesprek met iedereen.

Herma van der Weide
E-mail: hermavanderweide@outlook.com

Video Herma van der Weide

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl