Hugo Weidema nieuwe fractievoorzitter VVD Ermelo

0 251

Hugo Weidema

Hugo Weidema

Hugo Weidema volgt Hans de Haan op als fractievoorzitter van de VVD in Ermelo. Hans de Haan verruilt de gemeentelijke politiek binnenkort voor de provinciale.

Hugo Weidema (1959) zit inmiddels al vier jaar in de Ermelose raad. De afgelopen jaren had hij onder meer centrumontwikkeling in zijn portefeuille. Op dat punt liet hij geregeld van zich horen. Het verouderde Ermelose centrum heeft wat Weidema betreft echt een kwaliteitsimpuls nodig. Als raadslid kwam hij de afgelopen periode daarom bijvoorbeeld met het plan om het Raadhuisplein autovrij te maken. Dit plan wordt inmiddels door meerdere partijen omarmd net als het plan om de wat minder goed lopende Ermelose weekmarkt te verplaatsen naar het plein voor het gemeentehuis.

Vertrouwen

Weidema zette zich in zijn studententijd al in voor de JOVD, de liberale jongerenvereniging die nauw verbonden is met de VVD. Vanaf 1994 tot 2000, was hij namens de VVD lid van de gemeenteraad van Zeewolde en sinds 2010 zit hij in de gemeenteraad van Ermelo.

De komende verkiezingen ziet Hugo met vertrouwen tegemoet:

“De afgelopen periode heeft de VVD laten zien dat ze duidelijke keuzes durft te maken en haar beloften nakomt. Een aanpak die gelukkig wordt herkend en die we ook de komende jaren zullen waarmaken.”

Op onze website is meer informatie te vinden over de nieuwe VVD-fractievoorzitter. Lees ook ons verkiezingsprogramma: Sterker voor Ermelo.

Tags:

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl