Invloed uitoefenen op de Ermelose politiek?

0 124

Stationsstraat van Ermelo

Stationsstraat van Ermelo

VVD Ermelo is op zoek naar mensen die zich samen met ons hard willen maken voor een sterker Ermelo.

Heeft u goede ideeën voor de inrichting van het centrum? Vindt u dat het veiliger moet worden? Ergert u zich aan overbodige regels? Of wilt u zich bijvoorbeeld sterk maken voor de belangen van ouderen?

De VVD komt graag in contact met u. We nodigen u van harte uit eens vrijblijvend kennis te komen maken met onze fractie. Dit kan bijvoorbeeld tijdens fractievergaderingen. Dan kunt u gelijk zien hoe dit soort vergaderingen verlopen en wat er tijdens deze bijeenkomsten allemaal ter tafel komt.

‘De politiek’ is misschien wel toegankelijker dan u denkt.

Schaduwfractie

Ook bestaat de mogelijkheid toe te treden tot de zogenaamde schaduwfractie. Als lid van de schaduwfractie bezoekt u de fractievergaderingen frequent, wordt u begeleid door een VVD-raadslid of -fractievertegenwoordiger en kunt u zich bijvoorbeeld verdiepen in een maatschappelijk onderwerp dat u echt boeit. Voor onze fractie is dit ook interessant. Zij kunnen gedurende het politieke jaar namelijk gebruik maken van uw kennis. En u op uw beurt kunt invloed uitoefenen op het officiële standpunt van de VVD. Zo bouwen we gezamenlijk aan een sterker Ermelo!

Ook jongeren of studenten bestuurskunde nodigen wij van harte een rol te komen spelen binnen onze fractie.

Het is voor schaduwfractie-leden niet verplicht om lid te zijn van de VVD. Wel gaan wij er vanuit dat zij zich kunnen herkennen in de liberale uitgangspunten van onze partij.

Heeft u interesse, neem dan contact op met fractievoorzitter Hugo Weidema (hugo.weidema@gmail.com) of secretaris Yuri Visser (yurivisser@gmail.com). Zij informeren u graag verder.

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl