Jean-Paul Wiedenhoff

0 452

Jean-Paul Wiedenhof

Mijn naam is Jean-Paul Wiedenhoff, 45 jaar en werkzaam als Senior Account Executive bij Infor, een groot Amerikaans Softwarehuis dat oorspronkelijk is voortgekomen uit BaaN. Via mijn werk heb ik het genoegen om veel van de wereld te zien maar ik ben altijd weer blij als ik de Ermelose molen en muziektent weer zie. Wij wonen in een mooi dorp en hebben het hier best goed voor elkaar.

De VVD heeft mij als geboren en getogen Ermeloer op nummer 10 op de kieslijst geplaatst. Als vader van een tweeling vind ik het belangrijk dat het goed gaat met mijn dorp Ermelo waar mijn kinderen opgroeien, mijn ouders en veel van mijn familie en vrienden wonen en dat zij kunnen genieten van al het moois wat Ermelo te bieden heeft. Ik zet mij naast de politiek o.a. ook in voor mijn club DVS’33 Ermelo waar ik al 40 jaar lid van ben en mijn grootvader in 1933 ooit is begonnen met voetballen.

Toch kan het nog beter en mijn ideaalbeeld is dan ook een liberaler Ermelo waar iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen keuzes en op hun eigen manier kan leven en beslissingen nemen. Weg met dogma’s, geen overdosis ambtenarij, schrap onnodige en vertragende regels voor burgers en ondernemers. De VVD Ermelo is voor vernieuwing. Het kan en moet dus anders en beter voor een sterker Ermelo. Dit kan als Team VVD Ermelo de grootste partij van Ermelo wordt.

Jean-Paul Wiedenhoff
E-mail: jp.wiedenhoff@hotmail.com

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl