Liberale plakploeg doet het weer

0 80

De plakploeg van de VVD Ermelo heeft het klusje weer geklaard. Alle 15 verkiezingsborden in Ermelo, Speuld en Leuvenum zijn vandaag beplakt met de herkenbare poster van de VVD. Alle verkiezingsborden! en daarmee onderscheidt de VVD zich van andere politieke groeperingen die meedingen om de gunst van de kiezer bij de Europese verkiezingen op 23 mei.

De plakploeg ging vanmorgen om 10.00 uur in dezelfde samenstelling als bij de Provinciale Statenverkiezingen van start. Cock Andreae is onmisbaar vanwege zijn kennis van alle locaties en kortste routes. Piet Woltman rijdt zijn auto met alle benodigde hulpmiddelen. En ik smeerde met een bezem het plaksel op de borden, waarna Piet vanaf de trap de poster aanbracht. Cock zorgt dan weer voor de extra stabiliteit van de trap. De ingewerkte ploeg en het goede weer droegen eraan bij, dat het klusje om 12.00 uur was geklaard. 

Jean-Paul Wiedenhoff had voor 20 posters gezorgd, 15 zijn er opgeplakt, 2 heb ik op mijn eigen ramen aan het Raadhuisplein beplakt. Piet plakt er ook een thuis. Dan zijn er nog 2 over. Wie ook een poster voor thuis wil kan Piet in de komende drie dagen nog bellen: 06-51356660

door Hans van Zetten

Cock Andreae houdt de trap in balans voor Piet Woltman

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl