Marten Borra

0 89

Marten Borra, nummer 5 op de VVD-kieslijst

Mijn naam is Marten Borra. Ik ben 43 jaar en mede eigenaar van een IT/software bedrijf die de bedrijven ontzorgt in de kledingbranche. Daarnaast wil ik graag mijn steentje bijdragen in de lokale politiek.

Net als in het bedrijfsleven en de sport geloof ik dat je in teamverband de mooiste resultaten behaald. Dat is in de politiek niet anders. Je bent een “team” binnen je eigen partij maar ook daar buiten is het een kwestie van “geven en ontvangen”. Elkaar de vrijheid geven en naar elkaar luisteren en samenwerken. Dat sluit aan bij het liberale DNA van de VVD.

Ik zie mezelf als verbindende brug tussen jonge ondernemers en de politiek. Voor sommige jongeren is de politiek een “ver van mijn bed show” wat ik jammer vind. Dit omdat je ook als jongvolwassen burger wel zeker invloed hebt op het reilen en zeilen binnen de gemeente Ermelo.

Dit kunnen ondernemers zijn met een bedrijf maar ook zeker ondernemende mensen in dienstverband. Kortom mensen die er de schouders onder willen zetten en willen bouwen aan hun toekomst.

Naast de jeugd gaat mijn interesse uit naar milieu en IT/digitalisering. Het milieu omdat het een heel belangrijk onderdeel is voor een mooie toekomst van de generaties na ons; het IT/digitalisering stuk omdat er nog veel winst valt te behalen binnen de gemeente, waar zowel de burger als de bedrijven de vruchten van plukken.

Ben jij iemand die voorruit wil en met een frisse blik naar de toekomst kijkt? Geef ons VVD team uw stem voor een Ermelo wat al goed is en met ons nog beter wordt!

 

Marten Borra
E-mail: info@texodata.nl

 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl