Monique van den Broek benoemd tot VVD raadslid in Ermelo

1 151
Monique van den Broek is voor de VVD toegetreden tot de gemeenteraad van Ermelo. De voorzitter van de raad, burgemeester Andre Baars, leest de formulering van de belofte voor, waarna Monique van den Broek uitsprkeekt: “dat beloof ik”. Daarmee is de VVD fractie onafgebroken op sterkte gebleven van twee raadszetels.
Monique van den Broek, 3e op de VVD kieslijst, neemt de vrijgekomen zetel van Dimitri Poos in, die om zijn moverende redenen is terug getreden. Burgemeester Andre Baars meldde in de raad, dat hij samen met de griffier die middag namens de raad afscheid heeft genomen van Dimitri Poos.
Het is de vierde keer, dat Monique van den Broek als VVD raadslid is beëdigd. Na vijf jaren als fractievertegenwoordiger, trad ze in 2008 als invaller toe tot de raad. Daar voegde ze van 2010 tot 2014 een volledige raadsperiode aan toe. Na een onderbreking van 2 jaren trad ze in 2016 wederom toe tot de raad. Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018 werd ze fractievertegenwoordiger om nu voor de 4e keer toe te treden tot de gemeenteraad. Samen met fractieleider Herma van der Weide-van ’t Hof is de VVD fractie in Ermelo weer op volledige sterkte.

Gerelateerde artikelen:

1 Comment

  1. Avatar
    van Turnhout 1 december 2018 at 16:04

    Wel sneu dat ze is beledigd toen ze raadslid werd !

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl