Pernilla Spijker

0 71

Pernilla Spijker, nummer 6 op de VVD-kieslijst

Mijn naam is Pernilla Spijker, 25 jaar en geboren en getogen in Ermelo. Nadat ik in 2018 mijn studie Commerciële Economie heb afgerond, ben ik samen met mijn vader een vestiging van Brownies&downieS gestart in Harderwijk. In ons mooie restaurant bieden wij zinvolle dagbesteding voor mensen met een verstandelijke beperking, wat wij combineren met een runnen van een commerciële exploitatie.

Al tijdens mijn middelbare schoolperiode ben ik geïnteresseerd geraakt in de politiek. De hands-on mentaliteit, het ondernemende karakter en het centraal stellen van de vrijheid voor ieder individu is de reden dat ik mij altijd al aangetrokken heb gevoeld bij de VVD.

Ik heb mij heb aangesloten bij de VVD in Ermelo om ons liberalistische gedachtegoed onder de aandacht te brengen bij de jongere generaties van Ermelo. Wij hebben namelijk de toekomst van ons mooie dorp in handen. Luisteren naar elkaar, realistisch kijken naar verbeteringen en daadkrachtig zijn is belangrijk voor Ermelo om ook in de toekomst een leefbare omgeving te blijven voor elke generatie. Daarnaast draag ik ondernemerschap een warm hart toe. Ondernemen in Ermelo moet aantrekkelijk zijn en blijven. De regels en eindeloze procedures moeten op de schop. Laat iedereen eigen verantwoordelijkheid nemen.

 

Pernilla Spijker
E-mail: pernilla.spijker@hotmail.com

 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl