Positief de toekomst tegemoet!

0 42

Wat fijn dat er weer meer kan! Je voelt je meteen veel vrijer en daar worden we toch allemaal blij van. Heerlijk deze versoepelingen! Ik hoop dat de (steun)maatregelen van de overheid genoeg zijn om onze ondernemers overeind te houden in deze moeilijke tijden. laten wij ook na de versoepelingen oog houden voor elkaar.

 

Wat werken we hard om iedereen in Ermelo het fijn te laten hebben, leven, wonen, werken, recreëren, etc. Dat gaat niet vanzelf. Een gemeente besturen vereist een langetermijnvisie, niet zomaar elke keer iets anders bedenken. Dat we hiermee goed op weg zijn, blijkt uit de woningen die gebouwd zijn en nog gaan worden, denk bijvoorbeeld aan ’t Hooge Riet en het project Veldwijk. Verder komt er een fantastisch nieuw sportcentrum. Ik ben er blij mee daar een steentje aan te hebben mogen bijdragen.

 

Wat is er wel mogelijk en waar kan dat gerealiseerd worden in plaats van zeggen dat iets niet kan. Daar staat de VVD Ermelo voor. Laten we onze inwoners die zelfs in deze moeilijke tijden willen en kunnen investeren in hun bedrijf. Deze ondernemers en de werkgelegenheid willen wij graag voor Ermelo behouden.

 

Zo zie ik dat!

Monique van den broek

Raadslid VVD

 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl