Succesvolle Workshop Liberalisme

0 14
Noordwest-Veluwe, 17 februari – Klokslag 20.00 uur opent docent Sander Janssen digitaal de Workshop Liberalisme. Het Hengelose gemeenteraadslid leidt ook deze 2e Workshop, die door het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe dit jaar is georganiseerd. Twaalf inwoners uit Nunspeet, Ermelo en Putten wachten gespannen af: een gemêleerde groep van jong tot senior, overwegend studenten en nog niet lid, maar ook twee actieve ondernemers en twee gepensioneerden, die recent lid zijn geworden. 
 
Docent Sander Janssen weet de deelnemers al snel tot interactie te verleiden. Zo peilt hij eerst de meningen en standpunten om daarna met analyse en informatie diepgang te geven.  En dat leidt ertoe dat ieder zich vrij voelt zich te uiten en daarmee een bijdrage levert aan de bewustwording. Netwerkbestuurder Gonny Otter sloot na twee omgevlogen klokuren de workshop tevreden af, maar liet niet na de VVD kandidatuur van Peter de Groot uit Harderwijk voor de Tweede Kamer nogmaals onder de aandacht te brengen. 
 
De volgende Workshop Liberalisme is op donderdagavond 22 april in Putten gepland. Het Netwerkbestuur hoopt dat het fysiek bijeenkomen in kleine groepen dan weer mag van de regering. 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl