VVD campagne gestart in Putten

0 214

Noordwest-Veluwe – Onze minister-president Mark Rutte heeft zaterdag 2 maart in Putten persoonlijk het landelijk startschot gegeven aan de VVD verkiezingscampagne. Hij deed dat bij de Heinen Delfts Blauw aan de Industrieweg 7 te Putten. Hij gebruikte daarbij zijn metafoor van het vaasje, dat volgens hem symbool staat voor Nederland.  Gisteravond tijdens het eerste landelijke televisiedebat bij RTL4 zijn daar diverse beelden van getoond. 


Minister-president Mark Rutte temidden van partijgenoten. Van links naar rechts: Ria Jansen, Haaije Jansen, Mark Rutte, Jan Eppink, Bert Klompenhouwer en Maarten Cornelissen. 

Het is niet uniek dat Mark Rutte Putten bezoekt. Dat doet hij regelmatig tijdens korte vakanties. Hij verblijft dan in een zomerhuis van de familie Rutte en fietst graag in de omgeving. Zelf noemt hij Putten zijn tweede woonplaats. Dat klinkt als thuiskomen voor de liberale Puttenaren Ria Jansen, Haaije Jansen, Jan Eppink en voormalige VVD raadslid Bert Klompenhouwer, die nu het Netwerkbestuur zitting heeft. Ook Maarten Cornelissen uit Hierden, onze voorzitter van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe gaf acte de présence. 

Menno Doppenberg, raadslid in Harderwijk en VVD champagnecoach, maakte een kort interview met Mark Rutte. Zie onderstaande video. 

http://vvdermelo.nl/wp-content/uploads/2019/03/VIDEO-2019-03-07-13-30-59.mp4

Maandagavond 11 maart vindt in Ermelo het Groot Liberaal Cafe plaats met liberale volksvertegenwoordigers voor de Provinciale Staten van Gelderland, voor het Waterschap Vallei en Veluwe, uit de VVD Tweede Kamer fractie en in de gemeenteraden van Harderwijk en Ermelo. Er is volop gelegenheid voor persoonlijke kennismakingen. Locatie: De Dialoog, Raadhuisplein te Ermelo. Inloop vanaf 19:30 uur. Start 20:00 uur. 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl