VVD Ermelo zoekt na zetelverlies nu weer de weg omhoog

0 255

Henk van Katwijk: "De belangrijkste taak van de nieuwe voorzitter is meer mensen te mobiliseren."  (Foto: Lilian Ahlers)

Henk van Katwijk: “De belangrijkste taak van de nieuwe voorzitter is meer mensen te mobiliseren.” (Foto: Lilian Ahlers)

“We hebben ideeën nodig van veel mensen voor een goed beleid”, zegt ad interim voorzitter Henk van Katwijk.

De VVD Ermelo heeft na het zetelverlies in maart een duidelijke missie: Meer mensen bij de politiek betrekken. “En het mooiste zou natuurlijk zijn als dat bij liberale politiek is, maar eigenlijk is alles goed als er maar veel meer mensen bij de politiek betrokken raken”, zegt ad interim voorzitter Henk van Katwijk. De letselschadeadvocaat heeft de taak om voor 2015 een nieuw bestuur te zoeken, het liefst voor langere tijd: “Continuïteit in het bestuur is belangrijk”.

Verantwoordelijkheid nemen

De vrolijk ogende directeur van Assuraad Advocaten – die sinds 2001 in Ermelo woont – meldde zich na de moord op Pim Fortuin aan bij de VVD. Henk komt uit een CDA nest maar, “zodra ik zelf begon na te denken was de VVD een logische stap. Ik heb het altijd belangrijk gevonden dat mensen zelf verantwoordelijkheid nemen. Ik denk dat als iedereen z’n best doet, ook voor z’n directe omgeving en een laagje verder, een laagje verder, dan wordt het beter in het land.”

Lees verder bij ermelo.nieuws.nl

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl