VVD-lijsttrekker date met jongeren

0 192

Ermelose Jongerenraad

Ermelose Jongerenraad

De Ermelose Jongerenraad had voor afgelopen maandag een speeddateavond georganiseerd waarbij jongeren in gesprek konden gaan met vertegenwoordigers van lokale politieke partijen. Esther Verhagen was namens VVD Ermelo aanwezig.

Voordat er flitsgesprekjes aangeknoopt konden worden, mochten de (aanstaande) politici zich in een paar minuten voorstellen aan de aanwezige jongeren. Esther Verhagen greep die gelegenheid aan om enkele VVDstandpunten uit te lichten. Zo vertelde ze bijvoorbeeld dat de partij zich hard maakt voor betaalbare woningen voor jongeren en dat de VVD meer dynamiek op en rond Strand Horst wil.

Als we de lijsttrekker moeten geloven is er ook hoop voor jongeren die nu nog links zijn.

“Als jongere stemde ik eerst CDA en later heb ik ook wel eens link gestemd. Maar zo rond mijn twintigste begon ik te beseffen hoe belangrijk vrijheid is. Ik haal in dat kader ook graag Steve Jobs aan die ooit zo treffend zei dat je een leven moet leven waarin je je dromen verwezenlijkt. ‘Leef het leven dat je wil leven’, was zijn motto. Ik wil graag met jullie jongeren in gesprek gaan over jullie dromen. Wellicht dat de VVD jullie mede kan helpen die dromen te verwezenlijken.”

Na de voorstelronde had Verhagen een hele serie gesprekken met jongeren. De lijsttrekker vroeg de jongeren naar hun dromen, ambities en idealen en vertelde op welke manieren de VVD zich inspant voor een Ermelo waar ook jongeren een mooie toekomst op kunnen bouwen.

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl