Workshop Liberalisme voor zwevende kiezers

0 15
Wil je weten waar liberalisme voor staat? En het verschil met socialisme? 
Noordwest-Veluwe, 31 januari – Inwoners in Ermelo, Harderwijk, Nunspeet en Putten, die nog twijfelen op welke politieke partij te stemmen, kunnen hun kennis tijdig verrijken door deel te nemen aan de Workshop Liberalisme op woensdagavond 17 februari aanstaande. De verkiezingen naderen. Het is dan zaak op tijd een bewuste keuze te maken. Het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe wil vooral zwevende kiezers daarbij helpen door hen een gratis digitale Workshop aan te bieden. 
 
Wil je echt weten waar het liberalisme voor staat? Wat de kernwaarden zijn? Welke stromingen er zijn binnen het liberalisme? En wat het verschil is met socialisme en confessionele stromingen? Deze en andere vragen komen aan bod in de Workshop Liberalisme, die het VVD Netwerk normaliter jaarlijks aanbiedt aan nieuwe leden. “Leden kunnen ook deelnemen, maar we richten ons nu vooral op niet leden. Elke inwoner is welkom, ongeacht welke politieke keuze de deelnemer ook gaat maken,” licht Netwerkbestuurder Gonny Otter toe. 
 
De Workshop Liberalisme wordt gegeven door Sander Janssen, VVD gemeenteraadslid in Hengelo en docent bij de Haya van Somerenstichting, het opleidingsinstuut van de VVD. Door de digitale aanbieding via ZOOM geldt er geen deelnamebeperking. Wel vooraf even per mail aanmelden bij Gonny Otter, bestuurslid van het VVD Netwerk Noordwest-Veluwe. Haar mailadres is hhjotter@solcon.nl. Dat kan tot 10 februari. Je ontvangt tijdig een link naar de Workshop Liberalisme. De workshop begint op 17 februari om 20:00 uur en eindigt om 22:00 uur. 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl