Afscheid van VVD fractievertegenwoordiger Piet Woltman

0 56

Ermelo, 30 maart 2022 – De VVD fractie nam gisteravond afscheid van Piet Woltman als haar fractievertegenwoordiger voor de portefeuille gemeentefinanciën. Niet dat we daarmee Piet Woltman uit het oog verliezen, want Piet blijft als fractie- ondersteuner zich inzetten voor de
liberale politiek in Ermelo, maar niet meer in een officiële politieke functie.

Op 16 april aanstaande wordt Piet 75 jaar. Met die mijlpaal voor de boeg besloot Piet Woltman zich vorig jaar niet kandidaat te stellen voor de VVD Kieslijst bij de gemeenteraadsverkiezingen.

Gelijktijdig stapte hij wel in de Programmacommissie om in de rol van secretaris het Verkiezingsprogramma voor de komende raadsperiode samen te stellen. En dat heeft hij met verve gedaan. Ook tijdens de campagne voorzag Piet alle kandidaten van veel adviezen om de politieke standpunten van de VVD Ermelo duidelijk en overtuigend voor het voetlicht te brengen. Ook in het beplakken en plaatsen van tuinborden bij leden speelde Piet een actieve rol.

De fractie prijst zich gelukkig dat Piet – weliswaar niet meer als beëdigd fractievertegenwoordiger maar wel als fractie- ondersteuner – zijn diensten blijft aanbieden. Hier nog een laatste foto van de VVD fractie 2018 – 2022, waarin Piet Woltman van oktober 2019 tot en met maart 2022 een sleutelrol vervulde als woordvoerder gemeentefinanciën.

VVD fractie Ermelo 2018

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl