Bij de VVD Ermelo spelen ze altijd de bal

0 105

Het team van Herma. Van links naar rechts: Pernilla Spijker (25), Ronald Spijker (57), Monique van den Broek (56), Herma van der Weide (67), Gert Jan Brouwer (57), Marten Borra (43) en Tip Mijnssen (25)

De VVD Ermelo presenteert zich voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vooral als een liberaal team. De top-7 van de lijst zijn stuk voor stuk ondernemende inwoners van Ermelo, die zich gaan inzetten in de toekomstige VVD fractie als raadslid of fractievertegenwoordiger. Dat commitment is het zevental bij plaatsing op de kieslijst aangegaan. Lijstrekker Herma van der Weide is dan ook trots op dit team. “Maar je hebt als politieke partij ook een doortastende bestuurder nodig om politieke doelen en beleidsvoornemens in succesvolle daden om te zetten. En die hebben wij in de daadkrachtige wethouder Hans de Haan,” aldus de vrouw die sinds 2018 het gezicht is van de VVD in de gemeenteraad van Ermelo.

Herma van der Weide: “Wij zijn een brede volkspartij. Dat zien we terug in onze top-7 op de kieslijst. De drie generaties zijn erin vertegenwoordigd: jongeren, volwassenen en senioren. Samen met Monique van den Broek en Gert Jan Brouwer vorm ik de continuïteit in de VVD fractie. Wij brengen de ervaringskennis in. De overige vier zijn vers liberaal bloed in de fractie. Tip Mijnssen is als student bezig met zijn afrondende masterstudie. De andere drie, Ronald Spijker, Marten Borra en Pernilla Spijker zijn zelfstandige ondernemers. Ook de man-vrouw verhouding is bij ons in balans. Dat alles garandeert onze optimistische en realistische kijk op de samenleving. De VVD Ermelo is altijd op samenwerking gericht. Behoud wat goed is en verbeter wat mogelijk is. En met Hans de Haan als onze kandidaat wethouder vormen wij een sterke en betrouwbare coalitiepartner.”

 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl