Hans van Zetten en ‘Heel Ermelo Beweegt’

0 473

Hans van Zetten (l.) en wethouder Laurens Klappe

Hans van Zetten (l.) en wethouder Laurens Klappe

Hans van Zetten is door het gemeentebestuur van Ermelo benoemd tot ambassadeur van het programma “Heel Ermelo Beweegt”. Wethouder Laurens Klappe overhandigde de televisiecommentator van NOS Sport woensdagochtend 11 oktober in De Dialoog het bijbehorende sportjack. Het gemeentelijk programma beoogt alle inwoners tot sportief bewegen aan te sporen, teneinde de vitaliteit van de bevolking te verhogen. De turncommentator was net teruggekeerd van het WK Turnen in Montreal, alwaar hij commentaar leverde bij de wonderbaarlijke rekstokoefening van Epke Zonderland. Zijn commentaar op deze benoeming:

“Heel Ermelo Beweegt is een programma dat prima past bij mijn liberaal gedachtengoed. Een vitale bevolking genereert een vitale samenleving waarin welvaart en welzijn hand in hand gaan.”

De ambassadeur stimuleert alle doelgroepen: kinderen, volwassenen, ouderen, met en zonder een beperking. Hans van Zetten, sinds 2015 woonachtig in Ermelo, stapelt deze vrijwilligerstaak op andere. De bestuurlijk teamleider van de VVD Ermelo, presenteert ook jaarlijks in februari het gemeentelijk Sportgala en in september de Beursvloer.

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl