Herma: Gun elke inwoner in Ermelo vrijheid op zondag

0 34

Ben jij het drukbezette echtpaar dat van maandag tot en met zaterdag alle zeilen moet bijzetten om werk, gezin, sport en cultuur voor de kinderen met elkaar te combineren? Kun je ook nog tijd vrijmaken voor eigen sport en bewegen? En wil jij je vrije zondag gebruiken om de wekelijkse boodschappen te doen?
De VVD Ermelo vindt dat dat moet kunnen, als er ondernemers zijn die hun winkel op zondag willen openstellen. En als er winkelpersoneel is dat ook op zondag klanten wil bedienen. Laten we elke inwoner de vrijheid gunnen om de zondag naar eigen wens in te vullen. Voor kerkgang, voor sport, voor winkelen, voor werk en recreëren, voor het lezen van een boek en voor theater-, restaurant- en familiebezoek. En ook voor elke combinatie van deze activiteiten. Voorwaarde is dat we elkaar in de persoonlijke keuzes respecteren.
De VVD Ermelo is klip en klaar in haar verkiezingsprogramma en stelt: “Ondernemers krijgen meer mogelijkheden om creatief te ondernemen. Zelf kunnen zij het beste beslissen wanneer hun winkel open of dicht gaat, ook op zondag. Wij willen geen verplichting voor zondag openstelling.” Die laatste zin is van belang, want de VVD Ermelo is tegen verplichte zondagopenstelling!

 

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl