VVD stemmer, bedankt!

0 18
Ermelo, 18 maart – Door deze woorden op de posters van Mark Rutte en Peter de Groot te plakken bedanken wij elke VVD stemmer in Ermelo. De  VVD trok zowaar 3455 stemmers in ons dorp, beduidend meer dan het CDA dat op 2577 bleef steken. Na de CU met 2193 stemmen heeft D66 – onze liberale zusterpartij – 1750 stemmers getrokken. Al met al telt Ermelo steeds meer liberalen. Hoe kunnen we die lijn volgend jaar bij de gemeenteraadsverkiezingen doortrekken? 
 
Op de ochtend na de verkiezingsdag trek ik samen met Piet Woltman erop uit om alle 15 openbare verkiezingsborden van deze stickers te voorzien. Piet is de actieve fractievertegenwoordiger die de laatste weken, soms samen met zijn vrouw Janny, erop uit trok om zijn ronde langs alle verkiezingsborden te maken. De poster van Mark Rutte is op meerdere plekken vier tot vijf keer vervangen. Niet iedereen kan het burgerlijk fatsoen opbrengen om er met zijn handen en pennen vanaf te blijven. Piet plakte er een nieuwe poster over en bleef lachen. Ook vanmorgen samen met mij. De zon schijnt en we hebben er samen lol in om de sticker “VVD stemmer, bedankt!” over Mark en Peter te plakken.  
 
Piet bedankt voor jouw volharding!
 
Vlak voor de verkiezingsdag bezorgde Piet er samen met de leden Ronald Spijker, Bas van den Broek, Maarten de Lussanet en Cock Andreae er ook voor dat vele huisadressen de oproepkaart “Doe je mee?” in de brievenbus aantroffen. Allemaal acties die hebben bijgedragen aan de verkiezingsoverwinning van de VVD.   
 
Hans van Zetten – bestuurlijk teamleider

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl