Hans de Haan

0 386

Hans de Haan, kandidaat wethouder

Ermelo is één van de mooiste gemeentes op de Veluwe. Ze combineert bos, heide, water met mooie woonwijken, veel werk en recreatiemogelijkheden met een zeer diverse bevolking. Dat maakt wonen en leven in Ermelo zo aangenaam. Maar dat gaat allemaal niet vanzelf. Daar moeten we steeds weer aan werken. Dat doen we samen met alle Ermeloërs en dat kost energie en geld. Onze politici, de gemeenteraad, en onze bestuurders, de wethouders, spelen daarbij een belangrijke rol. Zij maken, in overleg met de bevolking en het bedrijfsleven, keuzes.

Komt er een zwembad, hoe veel geld gaat er naar voorzieningen voor ouderen, wat doen we met wachtlijsten in de Jeugd GGZ, hoe goed moeten de wegen zijn, waar komt groen, wie mag waar wat bouwen, hoe stimuleren we bedrijvigheid, wat doen we aan veiligheid en tegen misdaad?

Dit zijn belangrijke keuzes en daarvoor hebben we betrouwbare en goede wethouders nodig, die Ermelo vooruit willen helpen. Die praktisch denken en die resultaten willen bereiken. Namens de VVD Ermelo ben ik de wethouderskandidaat. Dat vertellen we u nu al om niet alleen duidelijk te maken wat we willen, maar ook met wie we dat willen. U weet nu wat u kunt verwachten.

Hans de Haan
E-mail: jadehaan@n303bv.nl

Hans de Haan over het verkiezingsprogramma van VVD Ermelo:

Tags:

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl