Dimitri Poos treedt terug als raadslid

0 100

Dimitri Poos treedt terug als VVD raadslid in Ermelo. De heer Poos stelt persoonlijk moeite te hebben met de wijze waarop interne besluitvormingsprocessen binnen zijn raadsfractie verlopen. Anderzijds wil hij geen sta in de weg zijn in de voortgang van het vele politieke werk in de gemeente. Hij acht het dan beter om terug te treden en de raadszetel over te dragen aan een liberale opvolger. Dat wordt na zijn terugtreding de nummer 3 van de VVD kieslijst, Monique van den Broek, die nu al betrokken is als VVD fractievertegenwoordiger.

Na de gemeenteraadsverkiezingen in maart dit jaar kreeg de VVD de electorale steun voor twee raadszetels. Lijsttrekker Herma van der Weide-van ’t Hoff en Dimitri Poos als tweede op de kieslijst traden toe tot de gemeenteraad. De VVD vormde spoedig een coalitie met Progressief Ermelo, Burgerbelangen Ermelo en de SGP.

Hans van Zetten, bestuurlijk teamleider van de VVD Ermelo, stelt het altijd te betreuren als een fractielid tussentijds terugtreedt. Gelukkig staat Monique van den Broek als ingewerkte volksvertegenwoordiger klaar om de functie over te nemen. Daarmee is de liberale inbreng van twee zetels in de gemeenteraad van Ermelo geborgd.

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl