Ontmoet Malik Azmani woensdag op weekmarkt in Putten

0 78

Doeners in Putten kondigen met verkiezingsposters het bezoek van Malik Azmani aan.  

Malik Azmani is woensdagochtend in Putten

VVD lijsttrekker voor de Europese Verkiezingen is woensdag 8 mei in Putten. Hij komt met zijn VW bus naar de bekende weekmarkt. Die wordt geparkeerd op het pleintje voor de Kerk bij Van Ganswijk. Hier gaat hij van 10.00 tot 12.00 uur vin gesprek met de burgers onder het genot van een kopje koffie. 

Malik Azmani is nu nog TweedeKamerlid voor de VVD. Geboren en getogen in Heerenveen als zoon van een Friese moeder en Marokkaanse vader is de ervaren volksvertegenwoordiger gekozen tot VVD lijsttrekker voor de verkiezingen van het Europees Parlement, die op 23 mei zullen plaatsvinden. Jaren geleden kwam hij met het voorstel om de enorme instroom van asielzoekers uit Afrika op te vangen in hun eigen regio, is inmiddels Europees beleid geworden. De migratie onder controle moet en zal lukken, is een belangrijk thema in zijn missie. 

Tijdens het bezoek aan de weekmarkt in Putten zal hij worden ondersteund door liberale doeners uit het dorp. Een van hen zal hij persoonlijk in het zonnetje zetten. Kom en ontmoet de liberale volksvertegenwoordiger die de komende jaren een belangrijke rol zal spelen in de Europese samenwerking.  

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl