Verkiezingsprogramma VVD Ermelo 2022-2026

0 195

Verkiezingsprogramma VVD Ermelo 2022-2026

De VVD Ermelo heeft het Verkiezingsprogramma voor de nieuwe raadsperiode 2022-2026 bekend gesteld. Fractievoorzitter en lijsttrekker bij de komende gemeenteraadsverkiezingen Herma is ermee in haar nopjes. “We hebben samen met de leden eerst kort en bondig opgeschreven wat er in de huidige raadsperiode is bereikt. Daar is recent het bestemmingsplan Strand Horst bijgekomen. Maar de VVD Ermelo is nog lang niet klaar. We willen door in gemeenteraad en bestuurscollege. Goed en betaalbaar wonen, een bloeiende lokale economie, een veilig buurt en thuis, ruimte voor sport en bewegen, slim en duurzaam groen, verstandige financiële keuzes, daar gaat het over in dit verkiezingsprogramma.”

In het liberale programma staat wat de VVD Ermelo wil in de komende raadsperiode, maar ook wat ze niet wil. Een voorbeeld van het laatste: niet bezuinigen op cultuur. Alle punten zijn kort en bondig beschreven in de thema’s Wonen, Duurzaamheid en milieu, Sociaal domein, Economie, Infrastructuur en verkeer, Cultuur, Onderwijs, Sport en Bewegen, Financiën. Geen wollige taal, maar heldere uitgangspunten en doelen.

De VVD Ermelo wil door in het College van Burgemeester & Wethouders en heeft daarvoor een krachtige bestuurder beschikbaar. Dr. Hans de Haan, die in 2018 het fractievoorzitterschap van de VVD Provinciale Statenfractie eraan gaf om wethouder in Ermelo te worden, stelt zich beschikbaar voor een nieuwe termijn.

Download het programma:

Verkiezingsprogramma GR2022 VVD Ermelo

Gerelateerde artikelen:

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Postadres:
Raadhuisplein 9, 3851NT Ermelo
E-mailadres: info@vvdermelo.nl